S C E N E K U N S T
Kritikk Debatt Intervju Nyheter Kalender Musikk Dans Teater Opera Kunst Politikk
Guro von Germeten
Kritikk
En intens og elegant «folkets» Evita

Oslo Nyes Evita puster nytt og vakkert liv i musikalklassikeren, men dessverre blir også denne oppsetningen preget av Lloyd Webbers stormannsgalskap.

av Guro von Germeten
Kritikk
Tranesang

Til tross for en litt uklar fiksjonskontrakt er Kristin Nordervals nyskrevede øko-opera intens og inderlig i sin fremstilling av en tranes dystre refleksjoner.

av Guro von Germeten
Kritikk
En utvidet stemme?

The Extended Story bød på varierte former for nyskrevet vokalmusikk og en rekke interessante musikalske øyeblikk. Likevel etterlot festivalkvelden en følelse av at stemmen selv forblir ‘u-utforsket’ i møtet med verkenes bruk av utvidet teknologi.

av Guro von Germeten

S C E N E K U N S T
Utgiver

Scenekunst.no A/S Scenekunst.no er en redaksjonelt uavhengig nettavis for profesjonell scenekunst og tilhørende kulturpolitikk. Vi følger Norsk redaktørforenings redaktørplakat.

Scenekunst.no er medlem av Norsk Tidsskriftforening. Scenekunst.no er støttet av Norsk kulturfond. Fra 2016 er tidsskriftet organisert som et almennyttig aksjeselskap med NTO, DTS, NSF og NoDA som eiere og bidragsytere. Fagforbundet Teater og Scene gir også årlig støtte.

Redaksjonen
Annonser

Vil du annonsere på scenekunst.no?

Kunnskapsmedia AS Sture Bjørseth +47 954 36 031 annonser@scenekunst.no