S C E N E K U N S T
Kritikk Debatt Intervju Nyheter Kalender Musikk Dans Teater Opera Kunst Politikk
Ingvild Holm
Debatt
Klima og teater

I forbindelse med at Grunnlovens miljøparagraf §112 prøves for retten for første gang, ble arrangementet Klima og teater på en bølgetopp holdt på Kulturhuset 17.november 2017. Scenekunst.no publiserer her Ingvild Holms innlegg fra denne dagen.

av Ingvild Holm
Debatt
Dramatisk kunstpolitikk

I forbindelse med Kulturdepartementets lansering av rapporten Kunstens autonomi og kunstens økonomi, publiserer Scenekunst.no her en dramatisering av kunstpolitiske forbrytelser, fra i april i fjor ved Ingvild Holm.

av Ingvild Holm
Debatt
Teaterterapi

INNLEGG: Hva ville skjedd hvis Nationaltheatret og Black Box Teater byttet hovedsceneproduksjoner, infrastruktur og personale for én sesong? -Terapi for scenekunstfeltet, tror scenekunstner Ingvild Holm.

av Ingvild Holm
Nyheter
Når narren inviterer. Dialog for teatret

DIALOG OM UTREDNING: Vi er så heldige å få publisere en ny akt fra møteserien Scenekunnskap, som sist basert på Holms og Hagas knappe og tildels interessevridde notater. Her er noe av det som skjedde på møte om Kulturutredningen på Chat Noir 7. mai 2013. God les, og fortsett gjerne dialogen!

av Ingvild Holm
Debatt
Referat med kommentar om teaterkritikk

Tirsdag neste uke tar møteserien Scenekunnskap Chat Noir for seg Kulturutredningen 2014. I den anledning har vi fått publisere Ingvild Holms notater fra januarmøtet om teaterkritikk, et område kulturutredningen forøvrig valgte å ignorere i ytringskulturens navn.

av Ingvild Holm

S C E N E K U N S T
Utgiver

Scenekunst.no A/S Scenekunst.no er en redaksjonelt uavhengig nettavis for profesjonell scenekunst og tilhørende kulturpolitikk. Vi følger Norsk redaktørforenings redaktørplakat.

Scenekunst.no er medlem av Norsk Tidsskriftforening. Scenekunst.no er støttet av Norsk kulturfond. Fra 2016 er tidsskriftet organisert som et almennyttig aksjeselskap med NTO, DTS, NSF og NoDA som eiere og bidragsytere. Fagforbundet Teater og Scene gir også årlig støtte.

Redaksjonen
Annonser

Vil du annonsere på scenekunst.no?

Kunnskapsmedia AS Sture Bjørseth +47 954 36 031 annonser@scenekunst.no