S C E N E K U N S T
Kritikk Debatt Intervju Nyheter Kalender Musikk Dans Teater Opera Kunst Politikk
Hans Henriksen
Debatt
Hvorfor er alle så redde?

INNLEGG: – Hvorfor er så mange redde for å delta når denne debatten så åpenbart engasjerer? Hans Henriksen ønsker seg flere stemmer i debatten om norsk teater.

av Hans Henriksen
Debatt
Hur brett har ni hoppat?

INNLEGG: Hans Henriksen skriver om folketeaterideen og presiserer: – Jeg er ikke imot musikaler, komedier eller dramatiseringer av populære romaner på de offentlige scenene. Jeg er kritisk til høye billettpriser ved de offentlig støttede scenene.

av Hans Henriksen
Debatt
Man står der man sitter

INNLEGG: – Hybridmodellen der de store institusjonene skal være alt for alle, skaper ikke de spissede fagmiljøene som er nødvendig for å nå langt, skriver Hans Henriksen, og peker også på hvordan de offentlige teatrene i Oslo er blitt avhengige av inntekter fra hver sin del av det kommersielle segmentet.

av Hans Henriksen
Debatt
Teatrene trenger store forandringer

INNLEGG: Studieleder ved Kunsthøgskolen støtter byråd Hallstein Bjerckes forslag til endringer av Oslo Nye Teater. – Strukturene rundt subsidiering og drift av teater i Norge er foreldet, skriver regissør Hans Henriksen.

av Hans Henriksen

S C E N E K U N S T
Utgiver

Scenekunst.no A/S Scenekunst.no er en redaksjonelt uavhengig nettavis for profesjonell scenekunst og tilhørende kulturpolitikk. Vi følger Norsk redaktørforenings redaktørplakat.

Scenekunst.no er medlem av Norsk Tidsskriftforening. Scenekunst.no er støttet av Norsk kulturfond. Fra 2016 er tidsskriftet organisert som et almennyttig aksjeselskap med NTO, DTS, NSF og NoDA som eiere og bidragsytere. Fagforbundet Teater og Scene gir også årlig støtte.

Redaksjonen
Annonser

Vil du annonsere på scenekunst.no?

Kunnskapsmedia AS Sture Bjørseth +47 954 36 031 annonser@scenekunst.no