S C E N E K U N S T
Kritikk Debatt Intervju Nyheter Kalender Musikk Dans Teater Opera Kunst Politikk
Knut Alfsen
Scenekunstner og medlem av kompaniet Levende dukker
Debatt
Ja takk, alt sammen - og nye friske midler hvert eneste år - eller?

Nå må vi tørre å ta debatten om hvordan vi skal prioritere mellom gode formål, så lenge det er langt fram til det legges så mange penger på bordet at vi kan enes om at det er nok.

av Knut Alfsen
Debatt
Innspill til ny støtteordning for etablerte kompanier

Forbundsleder i Norsk Skuespillerforbund lanserer i dette debattinnlegget noen tanker om hvordan en ny støtteordning for etablerte kompanier burde utformes.

av Knut Alfsen
Debatt
Hvordan skal vi få alle med?

Forbundsleder i Norsk Skuespillerforbund, Knut Alfsen, utdyper i denne kommentaren sine uttalelser i Mariken Lauvstads gjennomgang av Østfolds kulturutviklings fagdag for mangfold, og understreker at forbundet jobber for rettighetene til alle skuespillere.

av Knut Alfsen
Debatt
Et evig unntak?

INNLEGG: Kunstnere som har sin inntekt fra en kombinasjon av lønn og oppdragsinntekt i og utenfor næring, får mindre igjen fra velferdssystemet enn de fleste andre yrkesgrupper, skriver Knut Alfsen, leder i Norsk Skuespillerforbund.

av Knut Alfsen
Debatt
Etikk og profesjonalitet

INNLEGG: – Debatten om Hege Haagenruds forestilling bør handle om etikk og profesjonalitet, mener scenekunstner Knut Alfsen. Han er uenig med Landing og tror økt oppmerksomhet om det etiske ansvaret vil styrke kunstneres profesjonalitet.

av Knut Alfsen

S C E N E K U N S T
Utgiver

Scenekunst.no A/S Scenekunst.no er en redaksjonelt uavhengig nettavis for profesjonell scenekunst og tilhørende kulturpolitikk. Vi følger Norsk redaktørforenings redaktørplakat.

Scenekunst.no er medlem av Norsk Tidsskriftforening. Scenekunst.no er støttet av Norsk kulturfond. Fra 2016 er tidsskriftet organisert som et almennyttig aksjeselskap med NTO, DTS, NSF og NoDA som eiere og bidragsytere. Fagforbundet Teater og Scene gir også årlig støtte.

Redaksjonen
Annonser

Vil du annonsere på scenekunst.no?

Kunnskapsmedia AS Sture Bjørseth +47 954 36 031 annonser@scenekunst.no