S C E N E K U N S T
Kritikk Debatt Intervju Nyheter Kalender Musikk Dans Teater Opera Kunst Politikk
Kenneth Flak
Debatt
Kulturrådsmytologier

Leder i Norsk Kulturråds faglige utvalg for dans, Kenneth Flak, skriver i dette innlegget om det han mener er myter om Kulturrådets bevilgningspraksis.

av Kenneth Flak
Debatt
Vi må motvirke forskjellene i norsk dansekunst

Kulturrådet, ved Tone Hansen, Kenneth Flak og Torbjørn Gabrielsen svarer her på forbundsleder i Norske Dansekunstnere, Kristine Karåla Ørens innlegg om tildelingene i Fri scenekunst – Kunstnerskap.

av Tone Hansen, Kenneth Flak, Torbjørn Gabrielsen
Debatt
Den bærekraftige scenekunsten

INNLEGG: – Hva er bærekraftig utvikling i scenekunst? Kenneth Flak, en av kunstnerne bak forestillingen knyttet til seminaret Hva er galt med naturen, stiller fem spørsmål i forlengelse av Venke Sortlands kommentar.

av Kenneth Flak
Debatt
Samtidsdans - en meget kort bruksanvisning

Samtidsdans, sier du? Hva er det for noe? På bloggen sin gjør danser, koreograf og komponist Kenneth Flak et fornøyelig forsøk på å rydde i begrepene. Vi fikk bringe det videre. Fortvil ikke: Din forvirring er like verdifull som andres.

av Kenneth Flak

S C E N E K U N S T
Utgiver

Scenekunst.no A/S Scenekunst.no er en redaksjonelt uavhengig nettavis for profesjonell scenekunst og tilhørende kulturpolitikk. Vi følger Norsk redaktørforenings redaktørplakat.

Scenekunst.no er medlem av Norsk Tidsskriftforening. Scenekunst.no er støttet av Norsk kulturfond. Fra 2016 er tidsskriftet organisert som et almennyttig aksjeselskap med NTO, DTS, NSF og NoDA som eiere og bidragsytere. Fagforbundet Teater og Scene gir også årlig støtte.

Redaksjonen
Annonser

Vil du annonsere på scenekunst.no?

Kunnskapsmedia AS Sture Bjørseth +47 954 36 031 annonser@scenekunst.no