S C E N E K U N S T
Kritikk Debatt Intervju Nyheter Kalender Musikk Dans Teater Opera Kunst Politikk
Jon Refsdal Moe
Essay
Om nettroll, heksejakt og russisk propaganda

I en verden der alt vi skriver kan bli plukket opp av hvem som helst og brukes til å fronte diverse lyssky agendaer må vi forsøke å skrive så etterrettelig som mulig.

av Jon Refsdal Moe
Debatt
Intellektuell infrastruktur

Professor ved Stockholms Konstnärliga Högskola, Jon Refsdal Moe, holdt i dag dette innlegget om behovet for intellektuell infrastruktur på NoDas innspillsmøte for kunstnere.

av Jon Refsdal Moe
Debatt
Fri ytring under press

– Å forsvare den frie ytringen er å forsvare ideen om at det som betyr noe i «virkeligheten» kan bety noe annet i kunsten, sa teatersjef Jon Refsdal Moe i denne innledningen til Norsk teaterlederforums høstseminar i oktober.

av Jon Refsdal Moe
Debatt
Kommunalt kutt vil ramme nye kunstnere

INNLEGG: – Det er nettopp de nye kunstnerne som blir mest skadelidende om Black Box Teater mister kommunal støtte, skriver teatersjef Jon Refsdal Moe i dette innlegget.

av Jon Refsdal Moe

S C E N E K U N S T
Utgiver

Scenekunst.no A/S Scenekunst.no er en redaksjonelt uavhengig nettavis for profesjonell scenekunst og tilhørende kulturpolitikk. Vi følger Norsk redaktørforenings redaktørplakat.

Scenekunst.no er medlem av Norsk Tidsskriftforening. Scenekunst.no er støttet av Norsk kulturfond. Fra 2016 er tidsskriftet organisert som et almennyttig aksjeselskap med NTO, DTS, NSF og NoDA som eiere og bidragsytere. Fagforbundet Teater og Scene gir også årlig støtte.

Redaksjonen
Annonser

Vil du annonsere på scenekunst.no?

Kunnskapsmedia AS Sture Bjørseth +47 954 36 031 annonser@scenekunst.no