S C E N E K U N S T
Kritikk Debatt Intervju Nyheter Kalender Musikk Dans Teater Opera Kunst Politikk
Hilde Halvorsrød – 6. januar 2023

Ny direktør og kunstnerisk leder for Ultimafestivalen

Foto: Ellen Inga/Impossible Situations.


Publisert
6. januar 2023
Sist endret
26. mai 2023
Tekst av

Notiser Musikk

Del artikkel
https://scenekunst.no/sak/ny-direktor-og-kunstnerisk-leder-for-ultimafestivalen/
Facebook

I dag ble det kunngjort hvem som tar over som Ultima-direktør etter Thorbjørn Tønder Hansen. Festivalen skriver følgende på sine nettsider: “Styret i Ultima Oslo Contemporary Music Festival har ansatt kurator, pianist og musikkforsker Heloisa Amaral som ny direktør og kunstnerisk leder. Brasilianske Amaral kommer fra stillingen som prosjektleder i det europeiske samtidsmusikknettverket Ulysses og … Les mer

I dag ble det kunngjort hvem som tar over som Ultima-direktør etter Thorbjørn Tønder Hansen. Festivalen skriver følgende på sine nettsider:

“Styret i Ultima Oslo Contemporary Music Festival har ansatt kurator, pianist og musikkforsker Heloisa Amaral som ny direktør og kunstnerisk leder. Brasilianske Amaral kommer fra stillingen som prosjektleder i det europeiske samtidsmusikknettverket Ulysses og har lang erfaring fra samtidsmusikkfeltet og et bredt norsk og internasjonalt nettverk. Hun tiltrer stillingen 1. februar 2023 i et femårig åremål.

(…)

Heloisa Amaral har vært bosatt i Norge siden 2003 og vært aktiv som frilans pianist og medlem av samtidsmusikkensembler som Duo Hellqvist/Amaral, asamisimasa og Ensemble neoN. Hun har tidligere jobbet som kurator og prosjektleder i både Ultima og Ny Musikk.”


S C E N E K U N S T
Utgiver

Scenekunst.no A/S Scenekunst.no er en redaksjonelt uavhengig nettavis for profesjonell scenekunst og tilhørende kulturpolitikk. Vi følger Norsk redaktørforenings redaktørplakat.

Scenekunst.no er medlem av Norsk Tidsskriftforening. Scenekunst.no er støttet av Norsk kulturfond. Fra 2016 er tidsskriftet organisert som et almennyttig aksjeselskap med NTO, DTS, NSF og NoDA som eiere og bidragsytere. Fagforbundet Teater og Scene gir også årlig støtte.

Redaksjonen
Annonser

Vil du annonsere på scenekunst.no?

Kunnskapsmedia AS Sture Bjørseth +47 954 36 031 annonser@scenekunst.no