S C E N E K U N S T
Kritikk Debatt Intervju Nyheter Kalender Musikk Dans Teater Opera Kunst Politikk
Hild Borchgrevink, redaktør – 25. oktober 2012

Fortsetter på Black Box

Jon Refsdal Moe


Publisert
25. oktober 2012
Sist endret
26. mai 2023
Tekst av
Hild Borchgrevink, redaktør
Debatt

Del artikkelen
https://scenekunst.no/sak/fortsetter-pa-black-box/
Facebook

Jon Refsdal Moe er gjenoppnevnt som teatersjef for Black Box Teater i en ny åremålsperiode, i følge en pressemelding.

Jon Refsdal Moe er gjenoppnevnt som teatersjef for Black Box Teater i en ny åremålsperiode.

Moe tiltrådte som teatersjef høsten 2009, og går nå inn i en ny åremålsperiode på 4 år fra 1. august 2013 til 31. juli 2017.

– Styret er svært fornøyd med hvordan teatersjefen forvalter Black Box Teater både økonomisk og kunstnerisk, og ser det som essensielt å sikre en kontinuitet i teatrets profil og styring, sier styreleder Øyvind Jørgensen.

I sin første periode som teatersjef har Moe oppnådd å trekke nye publikumsgrupper til scenen på Rodeløkka. Teatersjefens internasjonale nettverk og hans deltakelse i offentlig debatt blir også nevnt som viktig for gjenoppnevningen.

Andre prioriteringer i Moes første periode som sjef har vært å la flere norske produksjoner spille over lengre perioder, og å fremme tverrkunsteriske prosjekter, blant annet gjennom festivalen Marstrand, som er blitt lagt merke til både her hjemme og internasjonalt.


S C E N E K U N S T
Utgiver

Scenekunst.no A/S Scenekunst.no er en redaksjonelt uavhengig nettavis for profesjonell scenekunst og tilhørende kulturpolitikk. Vi følger Norsk redaktørforenings redaktørplakat.

Scenekunst.no er medlem av Norsk Tidsskriftforening. Scenekunst.no er støttet av Norsk kulturfond. Fra 2016 er tidsskriftet organisert som et almennyttig aksjeselskap med NTO, DTS, NSF og NoDA som eiere og bidragsytere. Fagforbundet Teater og Scene gir også årlig støtte.

Redaksjonen
Annonser

Vil du annonsere på scenekunst.no?

Kunnskapsmedia AS Sture Bjørseth +47 954 36 031 annonser@scenekunst.no