S C E N E K U N S T
Kritikk Debatt Intervju Nyheter Kalender Musikk Dans Teater Opera Kunst Politikk

Teatersjef - Teater Ibsen


Arbeidsgiver
Teater Ibsen

Stillingstittel
Teatersjef

Arbeidssted
Skien

Frist
20. august 2024

Kontakt
Gro Møllerstad
Rekrutteringsrådgiver i i Møllerstad rekruttering as
915 59 752

Per-Asbjørn Andvik
Styrets leder
957 45 114


Søk på stillingen
Del annonse
https://scenekunst.no/stillingsannonser/teatersjef-teater-ibsen
Facebook

Vi er på jakt etter en teatersjef med ambisjoner om å skape teateropplevelser for et bredt publikum i Telemark og Vestfold. Teatersjefen har ansvar for den kunstneriske profilen til teatret gjennom valg av repertoar, oppfølging av det kunstneriske arbeidet og utviklingen av det kunstneriske personalet.

Teatersjefen må ha et tydelig kunstnerisk ståsted, ha gode kommunikasjonsferdigheter og være en dedikert relasjonsbygger. Vår nye teatersjef skal videreutvikle teatrets rolle og sikre et teatertilbud av høy kvalitet som begeistrer og bidrar til økt teaterinteresse i regionen. Teatersjefen rapporterer til teatret styre og samarbeider i det daglige tett med teatrets direktør.

Vi ser for oss at aktuelle kandidater har:

 • Teaterfaglig kompetanse
 • Erfaring fra kunstneriske prosesser
 • Gode samarbeidsevner og relevant ledererfaring
 • Forståelse for økonomistyring
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne
 • Strategiske ferdigheter
 • God struktur og erfaring med langtidsplanlegging
 • Vilje og lyst til å profilere Teater Ibsen i det offentlige ordskiftet

Vi kan tilby:

 • Et faglig og utviklende miljø i et teaterhus med dyktige, kompetente og engasjerte medarbeidere.
 • Gode forsikrings og pensjonsordninger.
 • Åremålsstilling på fire år med mulighet for ytterligere fire år.
 • Lønn etter avtale.

For nærmere opplysninger kontakt vår rekrutteringsrådgiver, Gro Møllerstad i Møllerstad rekruttering as, tlf. 915 59 752 eller styrets leder Per-Asbjørn Andvik, tlf. 957 45 114 Vi gjør oppmerksom på at teatret har offentlig søkerliste. Søker kan be om å bli unntatt offentlighet, som må begrunnes skriftlig jfr. Offentlighetslovens § 25. Går inn på www.mollerstad.no for å legge inn søknad innen 20. august.

Teater Ibsen er regionsteatret for Vestfold og Telemark, med base på Klosterøya i Skien og turneruter i begge fylkene. Hovedproduksjonene våre spiller inne på teateret, ute i byen og på turné til 11 av regionens kulturhus. Våre produksjoner stopper i Sandefjord, Larvik, Nøtterøy, Horten, Holmestrand, Bø, Seljord, Rjukan, Notodden, Tokke og Vinje. I tillegg har vi gleden av å dele enklere forestillinger til barnehager, lag og foreninger. Teateret er også hjemmet til den internasjonale satsningen Ibsen Scope. Vår engasjerte stab består av 17 fast ansatte i tillegg til 40 – 50 engasjementsansatte hvert år. Totalt har teateret dermed ca. 26 årsverk som sammen skaper et bredt teatertilbud i regionen. Teateret holder til i moderne, oppgraderte lokaler med alle verkstedsfunksjoner innunder samme tak. Klosterøya er en bydel i stor utvikling hvor teateret har en viktig rolle i å bidra til økt attraksjonskraft.

https://teateribsen.no/


S C E N E K U N S T
Utgiver

Scenekunst.no A/S Scenekunst.no er en redaksjonelt uavhengig nettavis for profesjonell scenekunst og tilhørende kulturpolitikk. Vi følger Norsk redaktørforenings redaktørplakat.

Scenekunst.no er medlem av Norsk Tidsskriftforening. Scenekunst.no er støttet av Norsk kulturfond. Fra 2016 er tidsskriftet organisert som et almennyttig aksjeselskap med NTO, DTS, NSF og NoDA som eiere og bidragsytere. Fagforbundet Teater og Scene gir også årlig støtte.

Redaksjonen
Annonser

Vil du annonsere på scenekunst.no?

Kunnskapsmedia AS Sture Bjørseth +47 954 36 031 annonser@scenekunst.no