S C E N E K U N S T
Kritikk Debatt Intervju Nyheter Kalender Musikk Dans Teater Opera Kunst Politikk

Rekvisitør/rekvisittmaker - Rogaland Teater


Arbeidsgiver
Rogaland Teater

Stillingstittel
Rekvisitør/rekvisittmaker

Arbeidssted
Stavanger

Frist
9. august 2024

Kontakt
Wenche Solgård
Leder rekvisittavdeling
41 33 51 56

Søk på stillingen
Del annonse
https://scenekunst.no/stillingsannonser/rekvisitor-rekvisittmaker-rogaland-teater
Facebook

Ledig stilling som rekvisitør/rekvisittmaker i 100% fast stilling.

Kvalitetsfolk søkes! Vi trenger flere kvalitetsfolk på laget og søker nå en rekvisitør/rekvisittmaker i 100% fast stilling. Vi søker etter en kreativ, selvstendig og ryddig person med gode samarbeidsevner. Du vil få en spennende og utfordrende jobb i et kreativt og omfangsrikt arbeidsmiljø. Arbeidsoppgaver En rekvisitør har ansvar for å skaffe til veie alt av rekvisitter som skal brukes i en forstilling og skal betjene produksjonen på beste måte. For å finne de rette rekvisittene jobbes det tett opp mot en scenograf og instruktør. Arbeidsoppgavene i produksjonsfasen er varierende og omfatter blant annet å finne relevant informasjon om tidsepoker, stil og hva” tingene” skal fortelle. Rekvisitøren tilvirker rekvisitter til våre teaterproduksjoner, som innbefatter at man lager, skaffer, kjøper og låner rekvisitter og tilrettelegger disse for skuespillere og produksjonen. Arbeidsoppgavene kan bl.a. omfatte sying, snekring, tegning, maling/patinering, matlaging, pyroteknikk, oppfinnelser og arbeid i photoshop/indesign. Rekvisitøren skal ha oversikt over rekvisittene, vite hvor de til enhver tid befinner seg, holde orden på alle rekvisitter og ha budsjettansvar for hver produksjon. Rekvisitøren må ta ansvar for sine arbeidsoppgaver og jobber selvstendig innenfor sitt arbeidsområde i forhold til resten av produksjonsapparatet. Det krever evne til samarbeid og til å arbeide med flere ting på en gang og under til tider stort arbeidspress for å lykkes. Under avvikling av forestilling krever jobben stor nøyaktighet og presisjon når det gjelder å gjøre klar en forestilling og å betjene denne underveis. Kvalifikasjoner Søkere bør ha håndverksbakgrunn, være kreative, fleksible, oppfinnsomme og praktiske. Søkere bør ha gode datakunnskaper. Serviceinnstilt og ha gode sosiale ferdigheter/samarbeidsevner/ryddig. Selvstendig, ha endringsevne/- vilje. Det er en forutsetning at søkeren behersker norsk og engelsk skriftlig og muntlig. Søkere med relevante fagbrev, gode kunnskaper innen grafiske digitale verktøy og bred og allsidig håndverkserfaring vil bli prioritert. Sertifikat klasse B er nødvendig. Det kreves at vedkommende tar sertifikat i pyroteknikk. Stillingen inngår i en skiftordning. Teatret tilbyr gode ferie og pensjonsordninger Lønnsbetingelser for stillingen er i henhold til egen tariffavtale med Spekter/Fagforbundet. Tiltredelsesdato 25. november 2024 Om arbeidsgiveren

Rogaland Teater er et av landets mest spennende teatre og har siden etableringen i 1947 begeistret, forarget, gledet og engasjert et stort publikum. Teatrets samfunnsoppdrag er å sørge for at alle får tilgang til kunst og kultur av høy kvalitet.

https://rogaland-teater.no/


S C E N E K U N S T
Utgiver

Scenekunst.no A/S Scenekunst.no er en redaksjonelt uavhengig nettavis for profesjonell scenekunst og tilhørende kulturpolitikk. Vi følger Norsk redaktørforenings redaktørplakat.

Scenekunst.no er medlem av Norsk Tidsskriftforening. Scenekunst.no er støttet av Norsk kulturfond. Fra 2016 er tidsskriftet organisert som et almennyttig aksjeselskap med NTO, DTS, NSF og NoDA som eiere og bidragsytere. Fagforbundet Teater og Scene gir også årlig støtte.

Redaksjonen
Annonser

Vil du annonsere på scenekunst.no?

Kunnskapsmedia AS Sture Bjørseth +47 954 36 031 annonser@scenekunst.no