S C E N E K U N S T
Kritikk Debatt Intervju Nyheter Kalender Musikk Dans Teater Opera Kunst Politikk

Produksjonsleder/inspisient - Kvääniteatteri AS


Arbeidsgiver
Kvääniteatteri AS

Stillingstittel
Produksjonsleder/inspisient

Arbeidssted
Nord-Troms

Frist
1. desember 2023

Kontakt
Administrativ leder/produsent Inger Birkelund
920 55 728

Teatersjef Frank Jørstad
913 93 163


Søk på stillingen
Del annonse
https://scenekunst.no/stillingsannonser/produksjonsleder-inspisient-kvaeaeniteatteri-as
Facebook

Kvääniteatteri utvider staben og søker en løsningsorientert og fleksibel kollega med gode samarbeidsevner i fast stilling som kombinert produksjonsleder/inspisient.

Stillingen innebærer:

  • Praktiske og administrative oppgaver knyttet til oppbygging av teaterorganisasjonen, drift og prosjekter
  • Produksjonsledelse
  • Være turnéleder og inspisient på våre turnéer

Kvääniteatteri er et lite teater i oppstartsfase. Stillingen passer godt for søkere som er motivert for å bygge kompetanse sammen med oss, og som ønsker å utvikle seg og få erfaring innen produksjonsledelse og praktisk teaterdrift. Søkere må ha teaterfaglig utdanning eller tilsvarende praktisk erfaring. Ønsket oppstart er januar 2024. Produksjonsleder/inspisient ansettes i 100 % stilling, med 6 mnd. prøvetid. Kvelds-, helgearbeid samt reisevirksomhet inngår. Lønn ihht tariff. Hovedarbeidssted: Storslett Vår nye produksjonsleder/inspisient blir nærmeste medarbeider til administrativ leder og produsent Inger Birkelund. Spørsmål om stillingen kan rettes til henne på mobil 920 55728, eller til teatersjef Frank Jørstad, mobil 913 93163. Skriftlig søknad med CV og referanser sendes til post@kvaaniteatteri.no innen 1. desember 2023.

Om arbeidsgiveren

Kvääniteatteri ble stiftet 17. september 2022 og er landets første kvenske kulturinstitusjon. Vi er et turnéteater med base på Storslett i Nord-Troms. Visjonen vår er å utvikle det kvenske gjennom teaterkunst og utvikle teaterkunst gjennom det kvenske.


S C E N E K U N S T
Utgiver

Scenekunst.no A/S Scenekunst.no er en redaksjonelt uavhengig nettavis for profesjonell scenekunst og tilhørende kulturpolitikk. Vi følger Norsk redaktørforenings redaktørplakat.

Scenekunst.no er medlem av Norsk Tidsskriftforening. Scenekunst.no er støttet av Norsk kulturfond. Fra 2016 er tidsskriftet organisert som et almennyttig aksjeselskap med NTO, DTS, NSF og NoDA som eiere og bidragsytere. Fagforbundet Teater og Scene gir også årlig støtte.

Redaksjonen
Annonser

Vil du annonsere på scenekunst.no?

Kunnskapsmedia AS Sture Bjørseth +47 954 36 031 annonser@scenekunst.no