S C E N E K U N S T
Kritikk Debatt Intervju Nyheter Kalender Musikk Dans Teater Opera Kunst Politikk

Markedsfører/ markedskoordinator - Kilden teater og konserthus


Arbeidsgiver
Kilden teater og konserthus

Stillingstittel
Markedsfører/ markedskoordinator

Arbeidssted
Kristiansand S

Frist
3. mars 2024

Kontakt
Anne Grethe Andersen
Seksjonsleder salg og marked
92233726
anne.grethe.andersen@kilden.com

Søk på stillingen
Del annonse
https://scenekunst.no/stillingsannonser/markedsforer-markedskoordinator
Facebook

Har du et stort engasjement for markedsføring, og har lyst til å jobbe hos oss i Kilden? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Arbeidsoppgaver

Vi har nå ledig stilling som markedsfører/markedskoordinator med et spesielt ansvar for Kristiansand Symfoniorkester. Derfor er det en fordel om du også har kunnskap om klassisk musikk.

Hvem ser vi etter:

Vi ønsker at du har høyere utdanning innen markedsføring eller kommunikasjon, men relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende utdanning. Videre er du nøyaktig, analytisk og har erfaring med å planlegge og gjennomføre salgs- og markedsføringsaktiviteter. Viktige oppgaver er innholds- og videoproduksjon tilpasset ulike kanaler, samt evaluering av kampanjene. Som person er du kreativ og evner å ha flere baller i luften samtidig som du har fokus på prioriterte oppgaver. Videre har du gode språklige kommunikasjonsevner og klarer å tilpasse språket til ulike personas.

Stillingsprosent: 100% Fast

Om oss:

Hos oss vil du bli en del av salgs -og markedsseksjonen med totalt seks ansatte. Avdelingen har ansvar for kommunikasjon med publikum, før, under og etter arrangementene i Kilden. Dette inkluderer markedsføring, salg av Kildens arrangementer og tilbud, samt mersalg og oppfølging av publikum.

Som ansatt hos oss vil du få en variert stilling, i et travelt og godt arbeidsmiljø, med gode arbeidsvilkår, velferds-, pensjons- og forsikringsordninger.

I samsvar med offentlighetslovens bestemmelser gjør vi oppmerksom på at det må søkes om unntak for å stå på offentlig søkerliste.


S C E N E K U N S T
Utgiver

Scenekunst.no A/S Scenekunst.no er en redaksjonelt uavhengig nettavis for profesjonell scenekunst og tilhørende kulturpolitikk. Vi følger Norsk redaktørforenings redaktørplakat.

Scenekunst.no er medlem av Norsk Tidsskriftforening. Scenekunst.no er støttet av Norsk kulturfond. Fra 2016 er tidsskriftet organisert som et almennyttig aksjeselskap med NTO, DTS, NSF og NoDA som eiere og bidragsytere. Fagforbundet Teater og Scene gir også årlig støtte.

Redaksjonen
Annonser

Vil du annonsere på scenekunst.no?

Kunnskapsmedia AS Sture Bjørseth +47 954 36 031 annonser@scenekunst.no