S C E N E K U N S T
Kritikk Debatt Intervju Nyheter Kalender Musikk Dans Teater Opera Kunst Politikk

Inspisient - Trøndelag Teater


Arbeidsgiver
Trøndelag Teater

Stillingstittel
Inspisient

Arbeidssted
Trondheim

Frist
8. mai 2024

Kontakt
Line Åmli
Avdelingsleder
93 45 63 97

Søk på stillingen
Del annonse
https://scenekunst.no/stillingsannonser/inspisient-trondelag-teater
Facebook

Trøndelag Teater søker inspisient i fast 100% stilling

En av våre inspisienter går av med pensjon og vi ser etter en dyktig erstatter. Hos oss får du utfordrende oppgaver i et kreativt og utviklende arbeidsmiljø med over 130 hyggelige medarbeidere. Vi tilbyr lønn etter tariff, gode pensjonsbetingelser, gruppelivsforsikring og en gunstig ferieordning.

Arbeidsoppgaver

Som inspisient følger du teatrets produksjoner og leder avviklingen av prøver og forestillinger. I prøveperioden inkluderer arbeidsoppgavene praktisk tilrettelegging og organisering i samarbeid med regissør og kunstnerisk lag. I spilleperioden er du forestillingsleder med det øverste ansvaret for avviklingen. Du kan også avvikle lyd, lys og AV i enkelte produksjoner. Du er et bindeledd mellom produksjonen og administrasjonen og har ansvaret for at arbeidet foregår etter gjeldende tariffer, regler og krav til HMS. Arbeidsdagene er ofte fordelt på flere oppmøter. Helgearbeid er vanlig, og mye av jobben foregår på kveldstid.

Personlige egenskaper Du må ha relevant utdanning, eller erfaring som inspisient fra profesjonelle teaterproduksjoner. Du må jobbe godt i team og være samarbeidsvillig, løsningsorientert, pålitelig og omgjengelig. Du må være god til å planlegge og til å se behovene til de forskjellige yrkesgruppene i produksjonen.

Kvalifikasjoner

Vi søker en person med teaterfaglig bakgrunn, lederegenskaper, systemforsåelse og gode IT-kunnskaper. Du må ha teknisk kompetanse innenfor lyd, lys og AV. Vi bruker planleggingsverktøyet Theatron. Det er en fordel å ha kjennskap til programmet. Du må beherske norsk og engelsk godt, både muntlig og skriftlig.

Personlig egnethet vektlegges.

Vi oppfordrer alle med riktige kvalifikasjoner til å søke, uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne eller etnisk bakgrunn.

Tiltredelse etter avtale.

Om arbeidsgiveren

Trøndelag Teater er en av Norges største og viktigste kulturinstitusjoner, lokalisert i hjertet av Trondheim sentrum. Teatret rommer fem scener og har egne produserende verksteder.

https://www.trondelag-teater.no/


S C E N E K U N S T
Utgiver

Scenekunst.no A/S Scenekunst.no er en redaksjonelt uavhengig nettavis for profesjonell scenekunst og tilhørende kulturpolitikk. Vi følger Norsk redaktørforenings redaktørplakat.

Scenekunst.no er medlem av Norsk Tidsskriftforening. Scenekunst.no er støttet av Norsk kulturfond. Fra 2016 er tidsskriftet organisert som et almennyttig aksjeselskap med NTO, DTS, NSF og NoDA som eiere og bidragsytere. Fagforbundet Teater og Scene gir også årlig støtte.

Redaksjonen
Annonser

Vil du annonsere på scenekunst.no?

Kunnskapsmedia AS Sture Bjørseth +47 954 36 031 annonser@scenekunst.no