S C E N E K U N S T
Kritikk Debatt Intervju Nyheter Kalender Musikk Dans Teater Opera Kunst Politikk

Inspisient - Rogaland Teater


Arbeidsgiver
Rogaland Teater

Stillingstittel
Inspisient

Arbeidssted
Stavanger

Frist
17. april 2024

Kontakt
Henrik Tangen
Produksjonssjef
92 08 42 23

Søk på stillingen
Del annonse
https://scenekunst.no/stillingsannonser/inspisient-rogaland-teater
Facebook

Rogaland Teater søker etter inspisient i 100% vikariat i 10 måneder, med mulighet for forlengelse.

Vi trenger flere kvalitetsfolk på laget og til et kreativt hus med stor aktivitet søker vi nå etter en inspisientvikar i 100 % stilling med mulighet for forlengelse! Vikariatet varer i 10 måneder fra tiltredelsesdato i august 2024, med mulighet for forlengelse. Stillingen er utfordrende og allsidig i et trivelig og kreativt miljø. I tillegg til relevant utdanning og teatererfaring, vektlegges lederegenskaper, samarbeidsevner og personlige egenskaper. Ansvarsområde, arbeidsområde og arbeidsoppgaver

 • Inspisienten er organisatorisk plassert under produksjonssjefen og rapporterer til denne.
 • Inpisientavdelingen består av 5 årsverk som fordeler teaterets produksjoner mellom seg.
 • Inspisienten følger teaterets produksjoner i prøve- og spilleperioder.
 • I prøvetiden innbefatter arbeidsoppgavene utstrakt samarbeid med regissør og øvrig kunstnerisk team, med praktisk tilrettelegging, organisering, koordinering og gjennomføring av prøver.
 • I spilleperioden er inspisienten forestillingsleder med totalansvar for avviklingen. Inspisienten kan avvikle lyd, lys og AV i enkelte forestillinger.
 • Som administrasjonens representant og bindeledd inn i produksjonen, har inspisienten ansvar for at arbeidet foregår etter gjeldende tariffer og krav til HMS.
 • Jobben er i perioder hektisk og det er viktig å kunne mestre travle perioder og beholde fokus i fasen med de avsluttende prøvene.

Vi ser etter deg som:

 • Har teaterfaglig bakgrunn.
 • Fortrinnsvis har utdannelse innen Stage Management eller lignende.
 • Har teknisk kompetanse innen lyd, lys og AV.
 • Har lederegenskaper.
 • Er ryddig og systematisk.
 • Har gode datakunnskaper.

Arbeidstiden følger produksjonenes prøve- og spilleplaner, og vil variere mellom dag, kveld og helg. Teateret tilbyr gode pensjons- og forsikringsordninger og lønn etter tariff. Tiltredelse i august 2024 eller etter nærmere avtale. Vikariatet varer til 31. mai 2025. Rogaland Teater er opptatt av mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett kjønn og kulturell bakgrunn. I henhold til offentlighetsloven kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. Du vil i så tilfelle bli varslet om dette. Om arbeidsgiveren

Til et kreativt hus med stor aktivitet søker vi etter en inspisientvikar i 100 % stilling med mulighet for forlengelse! Rogaland Teater er et kraftsentrum for scenekunst både lokalt og nasjonalt, og et unikt hus som mange ønsker seg til enten man er kunstner på scenen eller tusenkunstner i bakkamrene. Det produseres årlig mellom 8 – 13 oppsetninger fordelt på 4 scener.

https://rogaland-teater.no/


S C E N E K U N S T
Utgiver

Scenekunst.no A/S Scenekunst.no er en redaksjonelt uavhengig nettavis for profesjonell scenekunst og tilhørende kulturpolitikk. Vi følger Norsk redaktørforenings redaktørplakat.

Scenekunst.no er medlem av Norsk Tidsskriftforening. Scenekunst.no er støttet av Norsk kulturfond. Fra 2016 er tidsskriftet organisert som et almennyttig aksjeselskap med NTO, DTS, NSF og NoDA som eiere og bidragsytere. Fagforbundet Teater og Scene gir også årlig støtte.

Redaksjonen
Annonser

Vil du annonsere på scenekunst.no?

Kunnskapsmedia AS Sture Bjørseth +47 954 36 031 annonser@scenekunst.no