S C E N E K U N S T
Kritikk Debatt Intervju Nyheter Kalender Musikk Dans Teater Opera Kunst Politikk

Direktør - Bergen Nasjonale Opera


Arbeidsgiver
Bergen Nasjonale Opera

Stillingstittel
Direktør

Arbeidssted
Bergen

Frist
17. juni 2024

Kontakt
Eivind Gullberg Jensen
Operasjef
92 04 92 06

Søk på stillingen
Del annonse
https://scenekunst.no/stillingsannonser/direktor-bergen-nasjonale-opera
Facebook

BERGEN NASJONALE OPERA SØKER ETTER DIREKTØR I FAST 100 % STILLING FRA HØSTEN 2024. SØKNADSFRIST 17. JUNI.

Vi søker en strategisk og resultatorientert direktør med arbeidserfaring fra lignende organisasjoner. Det er en fordel om du har god kjennskap til kulturfeltet. Rollen krever svært gode administrasjons- og lederegenskaper, samt erfaring med organisasjonsutvikling, økonomistyring, og prosjektledelse. Vi ser etter en leder som er en utpreget relasjonsbygger, er klar og tydelig i kommunikasjonen, og som evner å motivere og utvikle medarbeidere. Direktøren rapporterer til operasjefen. Vi tilbyr en inspirerende, utfordrende og operativ lederstilling i en ambisiøs scenekunstinstitusjon. Direktørs oppgaver omfatter, men er ikke begrenset til:

ARBEIDSOPPGAVER Organisasjonsansvar - Koordinere daglige aktiviteter - Bistå operasjefen med delegering og ansvarfordeling - Støtte operasjefen i planlegging og ressursfordeling - Samordne totalbudsjettet - Ivareta myndighetskontakt og -rapportering Personalansvar - Fastsette lønnspolitikk i samarbeid med operasjefen - Organisere opplæring i administrative oppgaver - Følge opp ansatte og deres oppgaver Økonomi og regnskap - Inneha overordnet ansvar for budsjetter - Utarbeide økonomirapporter - Følge opp inntekter og regnskap - Kontakte og følge opp revisor Administrasjon - Administrere ulike samarbeids- og driftsavtaler - Følge opp leieavtaler med Grieghallen - Forhandle og gjennomføre generelle innkjøp - Ivareta medlemskap i bransjefora

KVALIFIKASJONER Krav: - Relevant høyere utdanning på universitets- eller høyskolenivå - Solid og bred ledererfaring - Relevant erfaring innen økonomi- og virksomhetsstyring Fordeler: - Kunnskap om relevant lov- og avtaleverk - Kjennskap til, eller erfaring med, bærekraftsarbeid - Erfaring med sponsorarbeid Personlige egenskaper: - Nøyaktig og effektiv, med god helhetsforståelse - Fleksibel og endringsvillig - Løsningsorientert med høy gjennomføringsevne - God relasjonsbygger, med evne til å bygge tillit - Gode kommunikasjonsevner, både muntlig og skriftlig

OM ARBEIDSGIVEREN

BNO er et av landets mest spennende scenekunstinstitusjoner lokalisert i Grieghallen i Bergen og har siden etableringen begeistret og engasjert et stort publikum. Vårt samfunnsoppdrag er å sørge for at alle får tilgang til opera av høy kvalitet. BNO er en prosjektorganisasjon og samarbeider med kunstnere fra hele verden. Vi produserer et bredt spekter av kvalitetsforestillinger og har flere arrangementer i løpet av året i tillegg til forestillingene. Under ledelse av operasjef Eivind Gullberg Jensen har Bergen Nasjonale Opera oppnådd en omsetning på rundt 48 millioner kroner, hvorav 17 % kommer fra egne inntekter. Stiftelsen har fått et betydelig offentlig løft takket være en ekstra bevilgning på 3 millioner kroner fra Kulturdepartementet i 2024. Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. BNO har offentlige søkerlister etter søknadsfristens utløp. Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste må dette begrunnes. Vurdering vil bli gjort i henhold til gjeldende lovverk og du vil bli varslet om reservasjon ikke tas til følge. Det siktes møt intervjuer i uke 25 og 26. Søknadsfrist 17. juni.

https://bno.no/


S C E N E K U N S T
Utgiver

Scenekunst.no A/S Scenekunst.no er en redaksjonelt uavhengig nettavis for profesjonell scenekunst og tilhørende kulturpolitikk. Vi følger Norsk redaktørforenings redaktørplakat.

Scenekunst.no er medlem av Norsk Tidsskriftforening. Scenekunst.no er støttet av Norsk kulturfond. Fra 2016 er tidsskriftet organisert som et almennyttig aksjeselskap med NTO, DTS, NSF og NoDA som eiere og bidragsytere. Fagforbundet Teater og Scene gir også årlig støtte.

Redaksjonen
Annonser

Vil du annonsere på scenekunst.no?

Kunnskapsmedia AS Sture Bjørseth +47 954 36 031 annonser@scenekunst.no