S C E N E K U N S T
Kritikk Debatt Intervju Nyheter Kalender Musikk Dans Teater Opera Kunst Politikk

Avviklingsleder - Rogaland Teater


Arbeidsgiver
Rogaland Teater

Stillingstittel
Avviklingsleder

Arbeidssted
Stavanger

Frist
24. april 2024

Kontakt
Henrik Tangen
Produksjonssjef
92 08 42 23

Søk på stillingen
Del annonse
https://scenekunst.no/stillingsannonser/avviklingsleder-rogaland-teater
Facebook

Ved teknisk avdeling har vi nå en nyopprettet spennende fast stilling som avviklingsleder. Stillingsbrøken til avviklingsleder er 100% og vedkommende rapporterer til teknisk sjef.

Kvalifikasjonskrav

Vi søker en person med:

  • Relevant utdannelse og/eller lang erfaring fra scene/eventproduksjon.
  • God erfaring med prosjektledelse.
  • God forståelse for økonomi og ressursstyring.
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk.

For å lykkes i denne stillingen må du være strukturert, relasjonsbyggende, resultatorientert, ha evne til å jobbe selvstendig samt ha gode samarbeidsegenskaper.

Ansvarsområder

  • Koordinere den daglige avvikling av teatrets prøve- og spillesteder med tilhørende bemanning og utstyr, også innbefattet dekorer i spill og under lagring.
  • Tilpasse ressursbruken de ulike produksjonene og sikre at teknisk avvikling av forestillingene fungerer på alle scener.
  • Personalansvar for avdelinger tilknyttet avvikling ved Rogaland Teater.
  • Daglig oppfølging av HMS tilknyttet avvikling.

Tiltredelse i august 2024 eller etter nærmere avtale Vi tilbyr en utfordrende og allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter i et trivelig og kreativt miljø, samt gunstige ferie- og pensjonsordninger. I henhold til offentlighetsloven kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. Du vil i så tilfelle bli varslet om dette. Rogaland Teater er opptatt av mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett kjønn og kulturell bakgrunn. Om arbeidsgiveren

Rogaland Teater er et av landets mest spennende teatre og har siden etableringen i 1947 begeistret, forarget, gledet og engasjert et stort publikum. Teatrets samfunnsoppdrag er å sørge for at alle får tilgang til kunst og kultur av høy kvalitet. Rogaland Teater gjør spillerommet større!

https//rogaland-teater.no/


S C E N E K U N S T
Utgiver

Scenekunst.no A/S Scenekunst.no er en redaksjonelt uavhengig nettavis for profesjonell scenekunst og tilhørende kulturpolitikk. Vi følger Norsk redaktørforenings redaktørplakat.

Scenekunst.no er medlem av Norsk Tidsskriftforening. Scenekunst.no er støttet av Norsk kulturfond. Fra 2016 er tidsskriftet organisert som et almennyttig aksjeselskap med NTO, DTS, NSF og NoDA som eiere og bidragsytere. Fagforbundet Teater og Scene gir også årlig støtte.

Redaksjonen
Annonser

Vil du annonsere på scenekunst.no?

Kunnskapsmedia AS Sture Bjørseth +47 954 36 031 annonser@scenekunst.no