S C E N E K U N S T
Kritikk Debatt Intervju Nyheter Kalender Musikk Dans Teater Opera Kunst Politikk
Irene Nordhaug Hansen
Debatt
Organisatorisk opprydding

Irene Nordhaug Hansen skriver i dette debattinnlegget at det norske scenekunstfeltet trenger en organisatorisk opprydning.

av Irene Nordhaug Hansen
Debatt
Hålogaland teater - både generell og aktuell

I dette debattinnlegget gjør Irene Nordhaug Hansen, daglig leder i Hålogaland amatørteaterselskap (HATS), noen generelle betraktninger om styrearbeid, strategiutvikling og åpenhet i lys av avskjedigelsen av Inger Buresund og debatten som fulgte.

av Irene Nordhaug Hansen
Debatt
Kunsten å tilrettelegge for amatørkunst

INNLEGG: Buskerud teater, Vestlandske teatersenter, Norsk revyfaglig senter og Hålogaland amatørteaterselskap foreslår å opprette "Forum for frivillig scenekunst". – Amatørkulturfeltet bør få mulighet for å søke midler til kunstfaglige mål, skriver Irene N. Hansen i HATS.

av Irene Nordhaug Hansen
Debatt
Tid for redesign av amatørteaterbevegelsen?

INNLEGG: Er det den beste løsningen at fordelingen av 16,1 millioner til frivillig scenekunst skjer gjennom en paraplyorganisasjon, spør daglig leder for HATS, Irene Nordhaug Hansen.

av Irene Nordhaug Hansen
Debatt
Ytringsfrihet og hattevalg

INNLEGG: Det er oppsiktsvekkende at ordvekslinga rundt åpningsforestillinga på Festspillene i Nord-Norge i så stor grad handler om festspilldirektørens programmering i stedet for om forestillingas innhold og uttrykk, skriver Irene N. Hansen og Elin Danielsen i HATS.

av Irene Nordhaug Hansen
Debatt
En liten korreksjon, Jonas:

Noe samarbeid virker da i nord – bare se på kunst- og kulturfeltet!

av Irene Nordhaug Hansen

S C E N E K U N S T
Utgiver

Scenekunst.no A/S Scenekunst.no er en redaksjonelt uavhengig nettavis for profesjonell scenekunst og tilhørende kulturpolitikk. Vi følger Norsk redaktørforenings redaktørplakat.

Scenekunst.no er medlem av Norsk Tidsskriftforening. Scenekunst.no er støttet av Norsk kulturfond. Fra 2016 er tidsskriftet organisert som et almennyttig aksjeselskap med NTO, DTS, NSF og NoDA som eiere og bidragsytere. Fagforbundet Teater og Scene gir også årlig støtte.

Redaksjonen
Annonser

Vil du annonsere på scenekunst.no?

Kunnskapsmedia AS Sture Bjørseth +47 954 36 031 annonser@scenekunst.no