S C E N E K U N S T
Kritikk Debatt Intervju Nyheter Kalender Musikk Dans Teater Opera Kunst Politikk
Glenn Erik Haugland
Debatt
Seks år med Heynderickx er nok

INNLEGG: Ansvaret Carte Blanche som repertoarkompani har for å gi landets koreografitalenter en sjanse, består uansett hvor mange utenlandske kunstnere som beriker norsk kulturliv, skriver Glenn Erik Haugland i dette tilsvaret til Carte Blanches kunstneriske leder.

av Glenn Erik Haugland
Debatt
Hvor skal Carte Blanche?

INNLEGG: Carte Blanche har utvilsomt en høy utøvende kvalitet, men er lysår unna å være en nyskapende aktør, skriver Glenn Erik Haugland. Han vil diskutere det Carte Blance egentlig driver med: dansekunst.

av Glenn Erik Haugland
Debatt
Der alle tenker likt...

INNLEGG: – Situasjonen i Carte Blanche kunne vært løst med smidighet og klokskap fra ledelsen, skriver styremedlem Glenn Erik Haugland i dette svaret til teatersjef og direktør.

av Glenn Erik Haugland
Debatt
På fanget til pappa Statoil

Aldri før har vi vært så ensrettede og hatt en slik mangel på potente kunstneriske korrektiver som i dagens norske oljeeufori.

av Glenn Erik Haugland

S C E N E K U N S T
Utgiver

Scenekunst.no A/S Scenekunst.no er en redaksjonelt uavhengig nettavis for profesjonell scenekunst og tilhørende kulturpolitikk. Vi følger Norsk redaktørforenings redaktørplakat.

Scenekunst.no er medlem av Norsk Tidsskriftforening. Scenekunst.no er støttet av Norsk kulturfond. Fra 2016 er tidsskriftet organisert som et almennyttig aksjeselskap med NTO, DTS, NSF og NoDA som eiere og bidragsytere. Fagforbundet Teater og Scene gir også årlig støtte.

Redaksjonen
Annonser

Vil du annonsere på scenekunst.no?

Kunnskapsmedia AS Sture Bjørseth +47 954 36 031 annonser@scenekunst.no