S C E N E K U N S T
Kritikk Debatt Intervju Nyheter Kalender Musikk Dans Teater Opera Kunst Politikk
Erik Honoré
Debatt
Kilden - en epilog

INNLEGG: Uenigheten mellom Kilden og undertegnede handler ikke om misforståelser eller at jeg og andre kritikere ikke kjenner realitetene. Debatten handler om en vidt forskjellig oppfatning av hva som er kvalitet, skriver Erik Honoré.

av Erik Honoré
Debatt
Kraftsentrum eller sort hull

INNLEGG: Erik Honoré vil ha debatten om programmering i Kilden tilbake til et overordnet nivå. – Musikkprogrammet i Kilden mangler en balanse mellom overflate og dybde, mellom det aktuelle og det nostalgiske, skriver han.

av Erik Honoré
Debatt
Comfortably Numb?

INNLEGG: Det er betenkelig at den kunstneriske ledelsen ved landsdelens mest ressurssterke kulturinstitusjon velger et coverband som en av hovedsatsingene i 2014, skriver musiker og produsent Erik Honoré om Kildens sommersatsing i Fjæreheia i 2014. Innlegget sto på trykk i Fædrelandsvennen 26.11, og er også sendt til Scenekunst.no.

av Erik Honoré

S C E N E K U N S T
Utgiver

Scenekunst.no A/S Scenekunst.no er en redaksjonelt uavhengig nettavis for profesjonell scenekunst og tilhørende kulturpolitikk. Vi følger Norsk redaktørforenings redaktørplakat.

Scenekunst.no er medlem av Norsk Tidsskriftforening. Scenekunst.no er støttet av Norsk kulturfond. Fra 2016 er tidsskriftet organisert som et almennyttig aksjeselskap med NTO, DTS, NSF og NoDA som eiere og bidragsytere. Fagforbundet Teater og Scene gir også årlig støtte.

Redaksjonen
Annonser

Vil du annonsere på scenekunst.no?

Kunnskapsmedia AS Sture Bjørseth +47 954 36 031 annonser@scenekunst.no