S C E N E K U N S T
Kritikk Debatt Intervju Nyheter Kalender Musikk Dans Teater Opera Kunst Politikk
Redaksjonen – 21. september 2022

Valborg Frøysnes forlenger med Kilden Teater


Publisert
21. september 2022
Sist endret
26. mai 2023

Nyheter Teater

Del artikkel
https://scenekunst.no/sak/valborg-froysnes-forlenger-med-kilden-teater/
Facebook

Valborg Frøysnes. Foto: Kilden Teater

Teatersjef Valborg Frøysnes har takket ja til å forlenge sitt engasjement i Kilden Teater med nye fem år. Det melder Kilden Teater i en pressemelding.

– Dette er veldig gode nyheter for Kilden og for alle som er glad i teater. Det har skjedd mye positivt etter at Valborg Frøysnes startet arbeidet sitt som teatersjef i 2020. Sammen med gode kolleger har hun klart å markere Kilden Teater som stadig mer velrenommert på det norske teaterkartet. Det er motiverende for oss at stadig flere kunstnere fra den øverste hyllen i scenekunsten synes det er spennende å komme til oss for å jobbe, og at hennes program har høstet så gode kritikker, sier administrerende direktør Harald Furre.

Valborg Frøynes tok over som teatersjef i 2020. Hun er inne i sin tredje sesong i Kilden Teater, og selv om hennes nåværende kontrakt først utløper i desember 2024 har hun altså nå signert en forlengelse for ytterligere fem år.

Stolt teatersjef Selv ønsker Valborg Frøysnes å bygge videre på grunnlaget som er lagt etter hennes oppstart i 2020. På spørsmål om hva hun er mest stolt over, trekker hun frem dyktige kolleger i Kilden teater og konserthus.

– Mest stolt er jeg av det vi har klart å få til sammen i Kilden. Det er utrolig mange dyktige folk her, og det skyhøye nivået på de som jobber inn mot teaterproduksjonene i Kilden er kanskje det jeg har blitt aller mest positivt overrasket over etter at jeg begynte i jobben, sier hun.


S C E N E K U N S T
Utgiver

Scenekunst.no A/S Scenekunst.no er en redaksjonelt uavhengig nettavis for profesjonell scenekunst og tilhørende kulturpolitikk. Vi følger Norsk redaktørforenings redaktørplakat.

Scenekunst.no er medlem av Norsk Tidsskriftforening. Scenekunst.no er støttet av Norsk kulturfond. Fra 2016 er tidsskriftet organisert som et almennyttig aksjeselskap med NTO, DTS, NSF og NoDA som eiere og bidragsytere. Fagforbundet Teater og Scene gir også årlig støtte.

Redaksjonen
Annonser

Vil du annonsere på scenekunst.no?

Kunnskapsmedia AS Sture Bjørseth +47 954 36 031 annonser@scenekunst.no