S C E N E K U N S T
Kritikk Debatt Intervju Nyheter Kalender Musikk Dans Teater Opera Kunst Politikk
Redaksjonen – 4. september 2020

Syvende utgave av Scenesamtaler


Publisert
4. september 2020
Sist endret
26. mai 2023
Nyheter Dans Teater

Del artikkelen
https://scenekunst.no/sak/syvende-utgave-av-scenesamtaler/
Facebook

Logoen er laget av Mariken Lauvstad.

Hør panelet i Scenesamtaler snakke om kunsten etter korona, i korona og i en helt ekte teatersal.

I syvende utgave av Scenekunst.nos podkast Scenesamtaler møtes Julie Rongved Amundsen, Mariken Lauvstad, Anette Therese Pettersen og Carl Aquilizan. Tema er Ingri Fiksdal og Fredrik Floens Spectral som hadde premiere på Dansens Hus 1. september og Theater Fs Odysseen, en performativ skulptur, som ble vist på Hundesletta i Ekebergparken. Det er også tid til tips, rants og hjertesukk, og denne gangen er det en ganske optimistisk gjeng som snakker.

Podkasten kan høres ved å trykke på lenken under, eller dere kan lytte til den der dere ellers hører podkaster, gjennom Apple podcast eller Spotify.


S C E N E K U N S T
Utgiver

Scenekunst.no A/S Scenekunst.no er en redaksjonelt uavhengig nettavis for profesjonell scenekunst og tilhørende kulturpolitikk. Vi følger Norsk redaktørforenings redaktørplakat.

Scenekunst.no er medlem av Norsk Tidsskriftforening. Scenekunst.no er støttet av Norsk kulturfond. Fra 2016 er tidsskriftet organisert som et almennyttig aksjeselskap med NTO, DTS, NSF og NoDA som eiere og bidragsytere. Fagforbundet Teater og Scene gir også årlig støtte.

Redaksjonen
Annonser

Vil du annonsere på scenekunst.no?

Kunnskapsmedia AS Sture Bjørseth +47 954 36 031 annonser@scenekunst.no