S C E N E K U N S T
Kritikk Debatt Intervju Nyheter Kalender Musikk Dans Teater Opera Kunst Politikk
Redaksjonen – 24. januar 2017

Skuespiller- og danseralliansen ansetter 24 kunstnere i 2017


Publisert
24. januar 2017
Sist endret
26. mai 2023

Nyheter

Del artikkel
https://scenekunst.no/sak/skuespiller-og-danseralliansen-ansetter-24-kunstnere-i-2017/
Facebook

Skuespiller- og danseralliansen skriver i en pressemelding at de har fått en økning på 6 millioner kroner i 2017 som følge av budsjettavtalen mellom KrF, Venstre, Høyre og FrP.

Det gjennomføres derfor en ny søknadsrunde våren 2017. Søknadsportalen åpner 2. februar, søknadsfristen er utløpet av 2.mars.

Dersom økonomien tillater det vil styret vurdere eventuelle flere ansettelser senere i 2017. Disse vil da foretas på bakgrunn av søknadsrunden våren 2017.

Skuespiller- og danseralliansen skal sikre de tilsatte dansere og skuespillere rettigheter og inntekter mellom eksterne tilsettingsforhold og oppdrag, samt legge til rette for ekstern sysselsetting og arbeide for kompetanseoppbygging og kunnskap om scenekunstens vilkår. Ved utgangen av 2016 var 32 kunstnere ansatt i Skuespiller- og danseralliansen.

Mer informasjon finnes på Skuespiller- og danseralliansens nettsider.


S C E N E K U N S T
Utgiver

Scenekunst.no A/S Scenekunst.no er en redaksjonelt uavhengig nettavis for profesjonell scenekunst og tilhørende kulturpolitikk. Vi følger Norsk redaktørforenings redaktørplakat.

Scenekunst.no er medlem av Norsk Tidsskriftforening. Scenekunst.no er støttet av Norsk kulturfond. Fra 2016 er tidsskriftet organisert som et almennyttig aksjeselskap med NTO, DTS, NSF og NoDA som eiere og bidragsytere. Fagforbundet Teater og Scene gir også årlig støtte.

Redaksjonen
Annonser

Vil du annonsere på scenekunst.no?

Kunnskapsmedia AS Sture Bjørseth +47 954 36 031 annonser@scenekunst.no