S C E N E K U N S T
Kritikk Debatt Intervju Nyheter Kalender Musikk Dans Teater Opera Kunst Politikk
Redaksjonen – 15. desember 2022

Scenesamtaler om juleteater


Publisert
15. desember 2022
Sist endret
26. mai 2023
Nyheter Teater

Del artikkelen
https://scenekunst.no/sak/scenesamtaler-om-juleteater/
Facebook

Bilde fra Snøsøstera på Det Norske Teatret. Foto: Erik Berg. Scenografi: Åsmund Færavaag. Kostyme- og maskedesign: Stine Sjøgren. Videodesign: Martin Flack. Lysdesign: Torkel Skjærven

Fire ulike avstøpninger av scenekunst om jul er tema i denne utgaven av Scenesamtaler.

I denne førjulsutgaven av Scenesamtaler snakker Mariken Lauvstad, Anette Therese Pettersen og Julie Rongved Amundsen om juleteater. Flere av forestillingene har barn som målgruppe, men ikke alle. Forestillingene som diskuteres er Snøsøstera på Det Norske Teatret, Julemiddag på Nationaltheatret, Nøtteknekkeren i Den Norske Opera og Ballett og Nordpolen magiske trikketransport av Feil Teater i samarbeid med Kloden Teater.


S C E N E K U N S T
Utgiver

Scenekunst.no A/S Scenekunst.no er en redaksjonelt uavhengig nettavis for profesjonell scenekunst og tilhørende kulturpolitikk. Vi følger Norsk redaktørforenings redaktørplakat.

Scenekunst.no er medlem av Norsk Tidsskriftforening. Scenekunst.no er støttet av Norsk kulturfond. Fra 2016 er tidsskriftet organisert som et almennyttig aksjeselskap med NTO, DTS, NSF og NoDA som eiere og bidragsytere. Fagforbundet Teater og Scene gir også årlig støtte.

Redaksjonen
Annonser

Vil du annonsere på scenekunst.no?

Kunnskapsmedia AS Sture Bjørseth +47 954 36 031 annonser@scenekunst.no