S C E N E K U N S T
Kritikk Debatt Intervju Nyheter Kalender Musikk Dans Teater Opera Kunst Politikk
Redaksjonen – 15. september 2011

FRAGILE - Synshemmede og dans

CODA-seminar fredag 21.oktober 10-17 i Bærum kulturhus.


Publisert
15. september 2011
Sist endret
26. mai 2023

Del artikkelen
https://scenekunst.no/sak/fragile-synshemmede-og-dans/
Facebook

CODA-seminar fredag 21.oktober 10-17 i Bærum kulturhus.

Les mer på her

Presentasjon av FRAGILE – et internasjonalt prosjekt om dans og synshemmede, ledet av Bærum Kulturhus i Norge og i samarbeid med Estland og Portugal. Cecilia Roos (Professor v/Danshøgskolan, Stockholm), Kjersti Engebrigtsen (Kunstnerisk Leder i FRAGILE, koreograf og synspedagog, Oslo), Ana Rita Barata (Koreograf, VOARTE, Lisboa), Kaarel Väli (Koreograf, Tallinn University, Tallinn), Isabel Jones (Koreograf, England) med flere vil dele sine erfaringer. Samfunnets syn på synshemmede som en hindring som skal korrigeres, kunstnernes/forskernes interesse for det særegne og det som er annerledes i den synshemmedes forståelse og mestring av livet, et dilemma? Seminaret avsluttes med en diskusjon.

Panelet vil bestå av foredragsholderne og synshemmede, blant andre Hege Finset Eidseter. Seminaret vil foregå på engelsk.

Sted: Bærum Kulturhus, Studioscenen Dato: 21. oktober Tid: 10.00-17.00 Deltageravgift: NOK 400/800 (studenter/profesjonelle)

Informasjon og påmelding: Marianne Bilger marianne.bilger@baerum.kommune.no

T: 993 70 754 Seminaret er støttet av: EUs kulturprogram, Norsk kulturråd, Blindeforbundet


S C E N E K U N S T
Utgiver

Scenekunst.no A/S Scenekunst.no er en redaksjonelt uavhengig nettavis for profesjonell scenekunst og tilhørende kulturpolitikk. Vi følger Norsk redaktørforenings redaktørplakat.

Scenekunst.no er medlem av Norsk Tidsskriftforening. Scenekunst.no er støttet av Norsk kulturfond. Fra 2016 er tidsskriftet organisert som et almennyttig aksjeselskap med NTO, DTS, NSF og NoDA som eiere og bidragsytere. Fagforbundet Teater og Scene gir også årlig støtte.

Redaksjonen
Annonser

Vil du annonsere på scenekunst.no?

Kunnskapsmedia AS Sture Bjørseth +47 954 36 031 annonser@scenekunst.no