S C E N E K U N S T
Kritikk Debatt Intervju Nyheter Kalender Musikk Dans Teater Opera Kunst Politikk
Redaksjonen – 15. desember 2021

Scenesamtaler om ungdomsteater


Publisert
15. desember 2021
Sist endret
26. mai 2023

Nyheter Teater

Del artikkel
https://scenekunst.no/artikler/scenesamtaler-om-ungdomsteater
Facebook

Bilde fra “Alt vi ikke sier” Foto: Morten Bendiksen. Lysdesign/scenografi Clement Irbil

I den siste episoden av Scenesamtaler snakker Julie Rongved Amundsen, Karen Frøsland Nystøyl og Mariken Lauvstad om ungdomsteater.

Hva slags scenekunstsjanger er ungdomsteater? Panelet har vært på bransjefestivalen Showbox som arrangeres av Scenekunstbruket i begynnelsen av desember hvert år. I pausen fra smittevernet fikk festivalen gå som planlagt, og der var det flere forestillinger laget for en ungdomsmålgruppe. Forestillingene som blir diskutert i episoden er Never AFK av Hafnor/Erichsen, Alt vi ikke sier av Unge Viken Teater og Historier om å (ikke) komme hjem av Lopez/Issa/Gato.

Episoden kan lyttes til ved å følge lenken under eller der hvor man vanligvis finner podkaster.


S C E N E K U N S T
Utgiver

Scenekunst.no A/S Scenekunst.no er en redaksjonelt uavhengig nettavis for profesjonell scenekunst og tilhørende kulturpolitikk. Vi følger Norsk redaktørforenings redaktørplakat.

Scenekunst.no er medlem av Norsk Tidsskriftforening. Scenekunst.no er støttet av Norsk kulturfond. Fra 2016 er tidsskriftet organisert som et almennyttig aksjeselskap med NTO, DTS, NSF og NoDA som eiere og bidragsytere. Fagforbundet Teater og Scene gir også årlig støtte.

Redaksjonen
Annonser

Vil du annonsere på scenekunst.no?

Kunnskapsmedia AS Sture Bjørseth +47 954 36 031 annonser@scenekunst.no