S C E N E K U N S T
Kritikk Debatt Intervju Nyheter Kalender Musikk Dans Teater Opera Kunst Politikk
Redaksjonen – 2. april 2023

Påskeutgave av Scenesamtaler


Publisert
2. april 2023
Sist endret
26. mai 2023

Nyheter Teater

Del artikkel
https://scenekunst.no/artikler/paskeutgave-av-scenesamtaler
Facebook

Bilde av Kate Pendry fra forestillingen “My Dinner with Putin”. Foto: Tormod Lindgren

I denne episoden snakker Per Christian Selmer-Anderssen, Anette Therese Pettersen og Julie Rongved Amundsen om tre ulike forestillinger som viser seg å ha likheter.

De tre forestillingene panelet snakker om i den 27. episoden av Scenesamtaler er Ei kvinnes kampar og forvandlingar i regi av Kjersti Horn og basert på Edouard Louis’ roman En kvinnes frigjøring på Det Norske Teatret, Lykke til, Cathrine Frost av Cathrine Frost og regissert av Mats Eldøen på Det Andre Teatret og My Dinner with Putin av Kate Pendry og regissert av Mads Sjøgård Pettersen på Vega Scene. Til slutt er et også tid til det faste segmentet Tips, rants og hjertesukk der panelet snakker om hvordan man anmelder skuespillerkunst og gratis teater.

Episoden kan lyttes til ved å klikke på lenken under og er også tilgjengelig i Spotify og Apple Podcasts.

God påske!


S C E N E K U N S T
Utgiver

Scenekunst.no A/S Scenekunst.no er en redaksjonelt uavhengig nettavis for profesjonell scenekunst og tilhørende kulturpolitikk. Vi følger Norsk redaktørforenings redaktørplakat.

Scenekunst.no er medlem av Norsk Tidsskriftforening. Scenekunst.no er støttet av Norsk kulturfond. Fra 2016 er tidsskriftet organisert som et almennyttig aksjeselskap med NTO, DTS, NSF og NoDA som eiere og bidragsytere. Fagforbundet Teater og Scene gir også årlig støtte.

Redaksjonen
Annonser

Vil du annonsere på scenekunst.no?

Kunnskapsmedia AS Sture Bjørseth +47 954 36 031 annonser@scenekunst.no