S C E N E K U N S T
Kritikk Debatt Intervju Nyheter Kalender Musikk Dans Teater Opera Kunst Politikk
Redaksjonen – 24. mai 2024

Ny forbundsleder i Norske Dansekunstnere


Publisert
24. mai 2024
Sist endret
24. mai 2024

Nyheter Dans

Del artikkel
https://scenekunst.no/artikler/ny-forbundsleder-i-norske-dansekunstnere
Facebook

Foto: Neil Nisbet.

Live Rosenvinge ble valgt til vervet under forbundets generalforsamling.

Onsdag 22. mai ble Live Rosenvinge valgt til ny forbundsleder da Norske Dansekunstnere (NoDa) avholdt generalforsamling på Dansens Hus i Oslo.

Rosenvinge kommer til forbundet fra jobb som rektor i Oslo kulturskole, skriver NoDa i en kunngjøring på sine nettsider.

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på oppgaven og er ærbødig og takknemlig overfor tilliten jeg er gitt, sier Rosenvinge selv.

Ifølge kunngjøringen har Rosenvinge bred erfaring som danser, pedagog, produsent, og ledelse på regionalt, nasjonalt og internasjonalt nivå. Hun er utdannet danser fra Derby University og Trinity Laban i England, samt innen ledelse fra SEA Quinta i Norge. Hun har erfaring som pedagog på ulike utdanningsnivåer, administrativ leder i Nordens største dansefestival, CODA Oslo International Dance Festival, produsent for fremtredende norske dansekunstnere, samt ulike styreverv innenfor kulturfeltet og andre bransjer.


S C E N E K U N S T
Utgiver

Scenekunst.no A/S Scenekunst.no er en redaksjonelt uavhengig nettavis for profesjonell scenekunst og tilhørende kulturpolitikk. Vi følger Norsk redaktørforenings redaktørplakat.

Scenekunst.no er medlem av Norsk Tidsskriftforening. Scenekunst.no er støttet av Norsk kulturfond. Fra 2016 er tidsskriftet organisert som et almennyttig aksjeselskap med NTO, DTS, NSF og NoDA som eiere og bidragsytere. Fagforbundet Teater og Scene gir også årlig støtte.

Redaksjonen
Annonser

Vil du annonsere på scenekunst.no?

Kunnskapsmedia AS Sture Bjørseth +47 954 36 031 annonser@scenekunst.no