S C E N E K U N S T
Kritikk Debatt Intervju Nyheter Kalender Musikk Dans Teater Opera Kunst Politikk
Redaksjonen – 15. mai 2024

Norsk Shakespearetidsskrift er årets tidsskrift


Publisert
15. mai 2024
Sist endret
15. mai 2024

Nyheter

Del artikkel
https://scenekunst.no/artikler/norsk-shakespearetidsskrift-er-arets-tidsskrift
Facebook

Norsk Shakespearetidsskrift og redaktør Therese Bjørneboe. Collage: Norsk tidsskriftforening.

Norsk tidsskriftforening melder i en pressemelding at Norsk Shakespearetidsskrift er kåret til Årets tidsskrift 2024. Scenekunst.no gratulerer!

Prisen blir delt ut på Tidsskriftdagen torsdag 23. mai. Les juryens begrunnelse her:

Noen tidsskrifter blir stadig viktigere. De tar ansvar for en offentlig samtale på områder der andre medier svekkes. De formidler kunnskap og argumentasjon norsk kultur trenger. Mange tidsskrift springer ut av entusiasme. De beste av dem klarer å beholde entusiasmen samtidig som ambisjonene og kvaliteten stadig øker, årgang for årgang. Årets vinner er et fremragende eksempel. Norsk Shakespearetidsskrift er Årets tidsskrift 2024.

Gjennom 25 års virke har dette teatertidsskriftet blitt stadig viktigere, både når det anmelder og rapporterer fra norsk teater og når det formidler viktige impulser fra andre land. Årets utgave viser at et fagtidsskrift kan redigeres så det er tilgjengelig for et større publikum.

Slik er tidsskriftet blitt en bærebjelke i det norske kulturliv. På sitt beste demonstrerer Shakespearetidsskriftet at slike tidsskrift ikke bare er viktige. De er uunnværlige.


S C E N E K U N S T
Utgiver

Scenekunst.no A/S Scenekunst.no er en redaksjonelt uavhengig nettavis for profesjonell scenekunst og tilhørende kulturpolitikk. Vi følger Norsk redaktørforenings redaktørplakat.

Scenekunst.no er medlem av Norsk Tidsskriftforening. Scenekunst.no er støttet av Norsk kulturfond. Fra 2016 er tidsskriftet organisert som et almennyttig aksjeselskap med NTO, DTS, NSF og NoDA som eiere og bidragsytere. Fagforbundet Teater og Scene gir også årlig støtte.

Redaksjonen
Annonser

Vil du annonsere på scenekunst.no?

Kunnskapsmedia AS Sture Bjørseth +47 954 36 031 annonser@scenekunst.no