S C E N E K U N S T
Kritikk Debatt Intervju Nyheter Kalender Musikk Dans Teater Opera Kunst Politikk
Redaksjonen – 3. november 2015

Fra Black Box Teater til Teaterhøgskolen


Publisert
3. november 2015
Sist endret
26. mai 2023
Nyheter

Del artikkelen
https://scenekunst.no/sak/fra-black-box-teater-til-teaterhogskolen/
Facebook

Jon Refsdal Moe

Kunsthøgskolen i Oslo har ansatt Jon Refsdal Moe som ny dekan for Teaterhøgskolen.

Kunsthøgskolen i Oslo har ansatt Jon Refsdal Moe som ny dekan ved avdeling Teaterhøgskolen. Siden 2009 har Moe vært teatersjef ved Black Box Teater.

– Jon Refsdal Moe er en tydelig og kunnskapsrik teaterperson med stort faglig mot, seier rektor ved KhiO, Jørn Mortensen i en uttalelse på KhiOs nettsider. – Kunsthøgskolen i Oslo får en dekan med kunstnerisk integritet, kritisk kompetanse og interdisiplinær nysgjerrighet som jeg vet vil Teaterhøgskolen som landets fremste utdanning innen teaterfag.

Jon Refsdal Moe har Ph.D i teatervitskap fra Universitetet i Oslo. Han er for tiden teatersjef ved BBT og har erfaring som teaterkritiker, medlem av Heddakomitéen, jurymedlem for Ibsenprisen og fra Norsk teaterlederforum.

Refsdal Moe ble ansatt i styremøte 26. oktober og tiltrer stillingen i mai 2016.


S C E N E K U N S T
Utgiver

Scenekunst.no A/S Scenekunst.no er en redaksjonelt uavhengig nettavis for profesjonell scenekunst og tilhørende kulturpolitikk. Vi følger Norsk redaktørforenings redaktørplakat.

Scenekunst.no er medlem av Norsk Tidsskriftforening. Scenekunst.no er støttet av Norsk kulturfond. Fra 2016 er tidsskriftet organisert som et almennyttig aksjeselskap med NTO, DTS, NSF og NoDA som eiere og bidragsytere. Fagforbundet Teater og Scene gir også årlig støtte.

Redaksjonen
Annonser

Vil du annonsere på scenekunst.no?

Kunnskapsmedia AS Sture Bjørseth +47 954 36 031 annonser@scenekunst.no